Styling | Deco

Styling geeft een ruimte persoonlijkheid – het liefst eentje die matcht met de jouwe.

– 09 September 

Styling doen we voor iedereen, overal.

Ik kan er intens van genieten als mensen zien wat voor potentie er schuil ging in een ruimte. Als klanten een winkel binnenlopen en genieten van de details. Als een restaurant écht in een kerstsfeer wordt gehuld, of dat in een kantoor de ziekmeldingen omlaag gaan omdat er eindelijk een gezellige sfeer is. Daarnaast verzorg ik ook de etalages voor winkels en andere bedrijven. Mijn doel? Dat iedereen die langsloopt niet anders kan dan naar binnen stappen.

Hoe gaan we te werk?

We vragen je om foto’s te sturen van de ruimte zoals hij nu is. We horen graag van je wat je op dit moment niet fijn vindt, en wat je van ons verwacht. Waar ben je naar op zoek, wat mis je en wat vind je mooi?

Als we een goed beeld hebben van de mogelijkheden en het doel van de ruimte, laden we onze bus vol met spullen, bespreken we met jou wat we gaan doen, en gooien we de boel om!

Er zijn twee opties:

Complete nieuwe styling: Hoeveel uur we nodig hebben hangt af van de grootte van de ruimte en de wensen. We bespreken dit altijd vooraf om je een zo goed mogelijk beeld te geven. Voor een sessies rekenen we 60 euro per uur.

Styling met je eigen spullen: blij met wat je in huis hebt, maar weet je het geen goed plekje te geven? We komen graag langs om je kleuradvies te geven en je favoriete items op de perfecte plek te zetten. Voor deze optie werken we met een uurtarief van 60 euro.

Wil je bepaalde spullen van ons afnemen en een stylingsessie? Dan betaal je voor de spullen plus ons uurtarief van 60 euro.

Deco, items die je niet zomaar overal tegenkomt

Op zoek naar inspiratie en ben je benieuwd naar wat er in onze winkel staat? Dit zijn onze favoriete items van dit moment. Heb je vragen, verzoekjes of moet je een item gewoon hebben? Stuur ons dan even een berichtje! Je kunt namelijk ook alles online bestellen en afhalen in de zaak wanneer het jou uitkomt.

Tuinset - September